Om oss

Vi er en gjeng med fjellentusiaster som elsker skikkelige turer, om det er med ski, fjellstøvler, klatresko eller stegjern på beina. Du finner oss i nord-Norge (rundt Bodø og i Meløy), og i vest/midt-Norge (Stryn, Oppdal) med vårt søsterbedrift, Powder and Dirt. Teamarbeid – vår styrke Vi tror at enhver relasjon har verdi og gjenkjenner at vår styrke ligger i teamarbeid og gjensidig engasjement. Vi setter pris på kreativitet, personlig særpreg og lidenskap, også hos våre vegledere. God risikohåndtering For å oppnå så stor glede som mulig med så liten risiko som mulig, bruker vi arbeidsmønstre som øker vår sjanse for å gjøre gode og bevisste valg. Konsekvensreduserende tiltak er selvfølgelig en del av mønstertenkningen. Denne tankegangen er basert på erfaring, kompetanse og en aktiv livsstil. Ressursen finnes i gruppen Vi ønsker å bruke ressursene som allerede finnes i gruppen til det beste for læringsprosessen. Også som deltaker må du være våken i forhold til situasjoner som oppstår underveis. Evalueringer og oppsummeringer har først og fremst hensikt å skape bevisstgjøring rundt situasjoner med læringspotensialer. Tur etter evne Det er viktig for oss at du og dine venner, familie eller kolleger får gode opplevelser i fjellet. «Tur etter evne» er et begrep vi har brukt i Norsk friluftsliv i årevis, og er sentralt i turplanleggingen. Vi tilpasser oss til dine ønsker og ferdigheter så godt vi kan, samt fjellets premisser som vær, snøforhold, skredfare og mye mer. Tjenende lederskap Klart kan vi gjøre en forskjell i deres liv. Ved å respektere og lytte empatisk, får vi en bedre forståelse og mulighet til å styrke hver enkelt til å våge å gå nye veier. Vi tror også at positive, etiske ledere kan forandre verden. Friluftsliv byr på den ideale settingen for erfaringsbasert læring og vi bruker denne arenaen for å skape forandring i mennesker og samfunn verden over. Godkjente, kvalifiserte førere  Vi setter din sikkerhet i høysetet og derfor er våre instruktører godkjente instruktører gjennom bla. Norsk Fjellsportforum, ISIA, IVSI (ski instruktør), Norsk Padleforbund og NOLS (National Outdoor Leadership School). Vi holder også WFR-sertifiseringen i fjell-medisin. Vi har lang erfaring og høy kompetanse, og er aktøren med lengst fartstid i vårt område i Nordland.

Anneke Lewis / daglig leder & guide IVSI Ski instruktør, Skredinstruktør 1 Alpint, Stisykkel guide level 2, Aktivitetsleder HAV, Telemark instruktør level 1, Brefører, Wilderness First Responder, Skredobservatør **** for varsom.no

Morgan Lewis / partner & guide ISIA Skilærer level 4 Alpint & Telemark, Stisykkel guide level 2, ISIA Ski guide, BASI Race coach.

Michael Wenseth / guide i nord – Bodø NF Bre instruktør, ISIA skilærer level 4 alpint. Bachelor i Friluftsliv.

  Våre kvalifikasjoner:
rr_logoer