Samfunn

Selve drivkraften bak Rocks & Rivers er et ønske om å bidra til vekst i mennesker og samfunnet, gjennom friluftsliv.

Dette leder oss til å gå opp nye stier, fullt av små og store utfordringer. Det gjør at vi stadig dytter mennesker ut av sine komfortsoner, heier frem modig lederskap i livet og på jobb, og styrker til karakterforandring.

Vi drømmer om velfungerende samfunn, både lokalt og globalt. Derfor er vi alltid på utkikk etter hvordan vi kan møte samfunnsbehov gjennom lekne, kreative og annerledes prosjekter. Men mer enn alt dette, liker vi å dele vår lidenskap og muligheten for felleskap på skikkelige turer til avsidesliggende plasser.

Ved hjelp av enkle, men effektive midler kan man utgjøre mye og forandre liv på kort tid og med lite ressurser. I friluftliv læres kontroll over kroppen, ferdigheter, og det å tåle risiko gjennom erfaringsbasert læring. Disse elementene gir oss en ideell mulighet til å dra plasser få andre drar, og strekker oss for å bedre andres livskvalitet og gjøre en forskjell i deres liv.

Ringvirkningene kan være enorme, bare vi bruker vår kunnskap og ferdigheter, både lokalt og i utviklingsland verden over.

Store ting skjer når mennesker og naturen møter.

Klart kan du forandre verden. Hiv deg rundt å bli med.

Slik gjør vi det:

– Vi er del av et globalt nettverk av friluftsliv instruktører og tilbyr profesjonell og relevant trening.

– Gjennom friluftsaktiviteter møter vi behov i vårt lokalsamfunn: vi styrker flyktninger i deres livssituasjon, bygger resiliens i ungdommer og gjør dem mer robuste, og forbedrer familierelasjoner.

– Globale turer og spennende prosjekter på steder få drar til, fra jungelen av Papua Ny Guinea, til høye fjelltopper i Alpene.

Utfordringen er gitt. Du kan mer enn du tror.

Bli med på våre prosjekter. Nye arrangement legges ut regelmessig.