Skru hodet i skredmodus

Har du startet skisesongen? Husk å skru på hodet i skredmodus allerede nå. Den daglige snøskredvarslingen begynner 1.desember, men ta en titt på snøskredskolen på varsom.no for mye god læring og for å friske opp skredkunnskapen.

Om snøen allerede har kommet der du er, oppfordrer vi deg til å regobs.no og dele informasjon om snødekket i ditt område, og til å søke etter fersk info før man drar ut på tur. Det gjelder både i tida mens vi venter på at skredvarslingen starter, men også senere i vinter når sesongen er godt i gang.

bildeHvordan kan du bidra til et bedre varsel?

Å bidra behøver ikke være vanskelig. Last ned regobs appen på din mobil.

Ofte er det nok med et bilde som sier noe om snøfokk og vindretning, snøfordeling i terrenget, vindpåvirket snøoverflate, og evt. ferske skred. Du trenger ikke å sette faregrad eller gi en skredfarevurdering. Keep It Simple Stupid!